• Slovenščina
  • Magyar
  • English
  • Deutsch

V sklopu priprave Celostne prometne strategije za Občino Lendava vljudno vabljeni v sredo, 29. marca 2017, ob 16. uri na javno razpravo v veliko sejno sobo Mestne hiše. Predstaviljen bo osnutek akcijskega načrta Celostne prometne strategije Lendave s cilji, kazalniki in predvidenimi ukrepi.

Minister za infrastrukturo dr. Peter Gašperšič si je na petkovem delovnem obisku v Pomurju ogledal, kako potekajo dela na cestah v občinah Razkrižje, Križevci in Veržej. Na obisku v občini Lendava si je z županom mag.

Župan mag. Anton Balažek se je na sedežu družinskega podjetja Artex sestal z vodstvom podjetja in si ogledal novo proizvodno halo ter jim čestital ob ustanovitvi hčerinskega podjetja Linox in uvedbi novega proizvodnega programa iz nerjavečega jekla.

Na letnem občnem zboru Prostovoljnega gasilskega društva Lendava je župan mag. Anton Balažek predstavil idejno zasnovo za izgradnjo Centra za zaščito in reševanje Lendava. Člani PGD Lendava so predstavljeno zasnovo podprli in tako bo Občina nadaljevala z aktivnostmi.