• Slovenščina
  • Magyar
  • English
  • Deutsch

Informacijsko središče

Biotehniška šola Rakičan obvešča zainteresirane občane o izvedbi testiranja škropilnih naprav v občini Lendava, ki jih bodo izvajali na navedenih lokacijah in terminih.

Lepo vabljeni na otvoritev razstave grafik Joana Mirója, ki bo v petek, 15. aprila 2016, ob 19.

»Na krilih otroštva« je prireditev učencev in učiteljev Dvojezične osnovne šole II Lendava/ II. Sz. Lendvai Kétnyelvű Általános Iskola, ki se bo odvila v petek, 18. marca, ob 17.

Lepo vabljeni na otvoritev razstave grafik Joana Mirója, ki bo v petek, 15. aprila 2016, ob 19.

Zveza kulturnih društev Lendava in Turistična zveza Lendava vabi vas vljudno vabita na razstavo pirhov, ki bo od 11. marca do 3. aprila potekala na Stolpu Vinarium.

Zaradi gradnje opornega zidu bo od 2. 11. 2015 do 30. 11. 2015 popolna zapora ceste na odseku med vinsko kletjo Kelenc do okrepčevalnice Hugi v Lendavskih goricah.

Galerija-Muzej Lendava vljudno vabi Vas in Vaše prijatelje na otvoritev likovne razstave z naslovom Mediteranski svetilniki in mediteranska plovila akademskega slikarja Klavdija Tutte, ki bo v pete

Spoštovani predstavniki medijev,

v okviru Festivala Vinarium vas vabimo na obletnico otvoritve razglednega stolpa Vinarium Lendava, ki ga je v prvem letu obiskalo že skoraj 90 tisoč obiskovalcev.

Spoštovani predstavniki medijev,

v okviru Festivala Vinarium vas vabimo na tradicionalno, že 37. Lendavsko trgatev, ki bo v starem mestnem jedru Lendave in ob hotelu Elizabeta potekala v soboto, 3. septembra 2016, od 9. ure dalje.

Agencija Republike Slovenija za okolje, ki kot organ v sestavi Ministrstva za okolje in prostor opravlja naloge s področja varstva okolja, obvešča, da je dne 25.4.2016 nosilcu nameravanega posega P

Ministrstvo za notranje zadeve Republike Slovenije bo izvedlo javno dražbo za prodajo nepremičnin (parcelni številki 1180/2 in 1183, obe k.o.

Občina Lendava in Galerija-Muzej Lendava sta danes, 15. 4.

Javno naznanilo o objavi pobude za pripravo državnega prostorskega načrta za prenosni plinovod R15/1 Pince - Lendava in povzetek za javnost.