• Slovenščina
  • Magyar
  • English
  • Deutsch

Bogračfest 2019 - Razpis tekmovanja v kuhanju bograča

ponedeljek, 8. julij 2019

V starem mestnem jedru Lendave, med zgodovinskimi kulisami meščanskih hiš in ob vznožju slikovitih lendavskih vinogradov se že več kot desetletje odvija največje tekmovanje v kuhanju bograča v Sloveniji. Del tega ste lahko tudi vi, zato lepo vabljeni k prijavi kuharskih ekip!

Objavljen razpis tekmovanja

Zavod za turizem in razvoj Lendava razpisuje mednarodno tekmovanje v kuhanju bograča »Bogračfest 2019«, ki bo 31. avgusta 2019, v starem mestnem jedru Lendave. Na tekmovanje se lahko prijavijo domače ali tuje fizične ali pravne osebe, posamezniki ali društva, ki sprejemajo razpisana pravila tekmovanja - prijave so možne do 23. 8. 2019 oz. do zapolnitve razpisanih tekmovalnih mest. Prijavnina za tekmovanje znaša 120,00 eur z DDV. Najboljši bodo prejeli nagrade v dveh konkurencah, in sicer za »Najlepše urejeno tekmovališče« ter za »Mojstre bograča«.

Bogat zabavni program

Letošnji Bogračfest bo tako potekal zadnjo avgustovsko soboto v sklopu Festivala Vinarium. Od 8.00 naprej bo vzdolž Glavne ulice potekalo tekmovanje kuharskih ekip z zabavnim programom, spremljevalnim programom za otroke, kulinarično ponudbo ter večernima koncertoma Tanje Žagar in nato še Luke Bassija.

Podrobnosti glede razpisanih pogojev so v priloženih datotekah oziroma na spletni strani www.lendava-lendva.si.

Kontaktne informacije:
Zavod za turizem in razvoj Lendava
E: bogracfest@ztr.si
T: +386 (0)51 213 732
W: www.ztr.si / www.lendava-lendva.si