• Slovenščina
  • Magyar
  • English
  • Deutsch

Prireditev DOŠ II

torek, 15. marec 2016

»Na krilih otroštva« je prireditev učencev in učiteljev Dvojezične osnovne šole II Lendava/ II. Sz. Lendvai Kétnyelvű Általános Iskola, ki se bo odvila v petek, 18. marca, ob 17. uri v Gledališki in koncertni dvorani Lendava.

Letos se predstavljamo s svojo lastno pravljico o vsakodnevnih šolskih prigodah, otroški nagajivosti, izzivih odraščanja ter igrivih trenutkih, ki ostanejo za vedno. Osnovna šola je pomemben del otroštva. Ko se prebijamo skozi šolo in skozi življenje, ne smemo  pozabiti, da je trud pomemben del vsake izkušnje odraščanja. Ves čas se je potrebno boriti in točno to potrebujemo v svojem življenju. Naš boj je tisto, kar omogoči, da lahko razvijemo sposobnost letenja. Kot se metulj bori za svoj prvi let se tudi naši otroci borijo za svoj prostor pod soncem, zato razprimo krila njihovega otroštva.

Na stojnicah si boste lahko ogledali unikatne izdelke učencev in jih tudi dobili za prostovoljni prispevek. Zbrana sredstva bomo delno namenili v šolski sklad, delno pa za popestritev vzgojno-izobraževalnih dejavnosti.